Intoleràncies alimentaries en el sector de l'hostaleria

Dates i horaris

Dimarts, 04 de juny de 17:00 a 20:30
Dimarts, 11 de juny de 17:00 a 20:30
Dimarts, 18 de juny de 17:00 a 20:30
Dimarts, 25 de juny de 17:00 a 20:30
Dimarts, 02 de juliol de 17:00 a 20:30

Descripció:

Oferim aquesta formació gràcies a l'acord de col·laboració entre ESHOB i l'Escola Efa.

Formació subvencionada pel Consorci per a la Formació Contínua. 

Dirigit a:

Treballadors ocupats, autònoms i d’economia social.

Continguts:

1. Aspectes conceptuals sobre les intoleràncies.

1.1. Què són les al·lèrgies.

1.2. Informació sobre la intolerància.

1.3. Tipologies d'al·lèrgies i intoleràncies.

1.4. Resolució de dubtes i consultes.

2. Protocols en restauració.

2.1. Protocol d'actuació en restauració

2.2. APPCC i contaminació creuada.

3 . La cuina sense gluten.

3.1. Presentació dels productes i la seva elaboració

3.2. Plats a partir de la dieta establerta.

3.3. Elaboració, presentació.

4. La cuina sense lactosa.

4.1. Presentació dels productes i la seva elaboració.

4.2. Plats a partir de la dieta establerta.

4.3. Elaboració, presentació.

5. La rebosteria i la pastisseria amb productes sense gluten i sense lactosa.

5.1. Presentació dels productes i la seva elaboració.

5.2. Plats a partir de la dieta establerta.

5.3. Elaboració, presentació.

Objectius:

  • Rebre informació i formació sobre les diferents tipus d'al·lèrgies
  • Resoldre dubtes i establir protocols d'actuació.

Observacions:

Avaluació final teòrica i pràctica dels continguts del curs.

Inscripcions directes a csola@eshob.com

Inscriu-te aquí

Intoleràncies alimentaries en el sector de l'hostaleria

Aspectes conceptuals i protocols de restauració

Inscriu-te aquí

Codi

A088-19

Lloc de realització

Eshob, Escola Superior d'Hosteleria de Barcelona

Pg. del Taulat 243
08019 Barcelona

Impartit per

Nuria Casanovas

Més informació

Telèfon: 934 180 257

Correu electrònic: info@escolaefa.cat