Gestió d’organitzacions

  Online   Subvencionat Acellec digital

Dates online

Del 9 al 28 de febrer del 2021

Hores online

15 h

Descripció:

Aquest curs forma part del pla de formació vinculat al projecte ACELLEC Digital, un projecte destinat a microempreses i a persones treballadores autònomes que ocupin fins a 10 treballadores a jornada sencera, i està subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya. Els objectius del projecte són fomentar la transformació digital i crear nous models de negoci al sector del lleure educatiu i sociocultural.

Si tens un projecte empresarial del sector
La teva empresa pot incorporar-se al projecte per adaptar-se al nou context provocat per la Covid19, i enfortir el teu equip participant d'aquest pla de formació.

Si treballes per a una empresa del sector
Pots participar d'aquesta formació i millorar els teus recursos digitals per adaptar-te al nou context provocat per la Covid19. Per participar només cal que la teva empresa s'afegeixi al projecte.

En qualsevol cas, posa't en contacte amb el responsable del projecte, el Ferran Angulo a través del correu programes@escolaefa.cat o el telèfon 670027788.

Només hi ha 15 places disponibles, contacta amb nosaltres i afegeix-te al projecte!

Dirigit a:

Caps de departament, coordinadors de projectes i totes aquelles persones responsables de la coordinació i organització interna de les empreses i entitats dels sectors del Lleure Educatiu i la Cultura de Proximitat.

Continguts:

 1. La teva organització
  1. Com és
  2. Com comunica
  3. Perquè és tan important.
 2. El capital humà i el valor del coneixement
  1. Eines digitals per a la seva gestió
 3. La transformació digital de l'empresa
  1. Necessitats digitals de l'empresa
  2. Eines per a la transformació digital de l'empresa

Objectius:

 • Definir la pròpia organització
 • Analitzar la situació digital actual
 • Promoure el capital humà i el coneixement de l'organització
 • Conèixer eines per a la transformació digital

 

 

Observacions:

El curs no té cap cost directe per a l'alumne i està 100% subvencionat pel Consorci de la Formació Continua de Catalunya. A l'hora de la inscripció s'haurà de presentar la capçalera de la nòmina o el rebut d'autònom, segons el cas particular.

Per obtenir la certificació que atorga el Consorci per a la Formació Contínua i l’Escola Efa cal realitzar totes les activitats del curs, i obtenir la qualificació d'apte.

Inscriu-te aquí

Gestió d’organitzacions

Eines de gestió telemàtiques

Inscriu-te aquí

Codi

TEC03-20

Impartit per

Emma Pivetta, sociòloga, consultora i professora amb experiència en projectes relacionats amb l'anàlisi dels usuaris i consumidors, projectes europeus i projectes relacionats amb l'impacte de les tendències socials sobre determinats sectors (sector de la cultura inclós).

Yolanda Colás, Sociòloga, assessora i desenvolupadora de projectes. Especialista en cultura, educació, media i TIC.

Més informació

Correu electrònic: info@escolaefa.cat