La música com a eina de descoberta de l'entorn

Bellaterra Eines i recursos educatius

Dates presencials

04/02/2022 - 04/02/2022

Hores

4 h

Preu

50 €

Preu socis

50 €

Dates i horaris

Divendres, 04 de febrer de 17:15 a 21:15

Descripció:

En les històries, el fet d'acompanyar el personatge principal en la seva aventura ens ajuda a créixer i a ampliar i entendre millor el món que coneixem. I si és una història musical, la part vivencial encara s'amplia més! Així doncs que ens aquesta sessió acompanyarem dos protagonistes: primer la Rita, que viu tota una aventura dins la seva habitació buscant un objecte tan petit com important per a ella. Després acompanyarem el follet Nap Buf, que malgrat portar màgia a tots els racons del bosc, de vegades també necessita una mica d'ajuda... Cançons i propostes per descobrir l'entorn proper de la casa i el bosc acompanyant les emocions dels petits protagonistes de dos contes. 

Aquest curs es realitza en col·laboració amb: EL MUSICAL

*No cal tenir coneixements musicals previs.

Dirigit a:

Persones interessades en l'etapa educativa 0-3 anys que vulguin adquirir recursos didàctics nous, així com professionals docents o del sector del lleure educatius.

Continguts:

  1. Recursos didàctics
  2. Cançons de l’etapa 0-3 anys (Bada botó i Buffa - Materials de l’Editorial Bellaterra Música Ed.)

Objectius:

  • Complementar les propostes didàctiques a través de la música.
  • Adquirir nous recursos didàctics i cançons de l’etapa 0-3 anys.

Metodologia:

Taller en grup que constarà d’activitats pràctiques i participatives, pensades per conèixer aquest nou material didàctic destinat a l’etapa 0-3 anys.

 

Observacions:

Avaluació continuada i certificació

Per rebre el certificat conjunt de El Musical i l'escola Efa cal participar a totes les activitats i assistir al 75% de les hores del curs. El certificat s'enviarà per mail, un cop revisada l'assistència i participació al curs.

Inscriu-te aquí

La música com a eina de descoberta de l'entorn

Recursos musicals en l'etapa 0-3

Inscriu-te aquí

Codi

F.P.002.01-22

Lloc de realització

El Musical

Carrer Ramon Llull 16
08193 Bellaterra

Impartit per

Marta Canellas: Estudis de Grau en Pedagogia de la Música i el Moviment a la Universitat de Música i Arts Escèniques de Viena amb les especialitats de violoncel i pedagogia especial i terapèutica. També cursà el màster i el postgrau d'especialització en Art-Teràpia transdisciplinar per al desenvolupament humà a ISPA ( IATBA); actualment forma part de l'equip docent del màster. A part, és llicenciada en Filologia Catalana per la UAB. 

És coordinadora i professora del Títol d'expert en Música, creativitat i moviment de la Universitat Ramon LLull en conveni amb El Musical de Bellaterra. A més, és cap departament (0-6 anys) i professora de música i moviment i violoncel també a El Musical Bellaterra.

Més informació

Correu electrònic: info@escolaefa.cat