La música com a eina per acompanyar els diferents moments del dia

Bellaterra Eines i recursos educatius

Dates presencials

15/01/2022 - 15/01/2022

Hores

4 h

Preu

50 €

Preu socis

50 €

Dates i horaris

Dissabte, 15 de gener de 16:00 a 20:00

Descripció:

El dia a dia i les coses i accions més quotidianes poden ser viscudes des de l'alegria i la curiositat si hi parem atenció. En aquest sentit, la música ens pot acompanyar a fer més especials les rutines del dia i a meravellar-nos amb els sons que tenim a l'entorn. En aquesta formació us presentarem un repertori de cançons per viure l'aventura d'un dia (cançons per a rutines, jocs de falda, jocs de mans...) i farem després un recorregut per la música dels sons quotidians de la mà del personatge d'en Pauet. Un munt d'idees i cançons per posar música a cada moment del dia!

Aquest curs es realitza en col·laboració amb: EL MUSICAL

*No cal tenir coneixements musicals previs.

Dirigit a:

Persones interessades en l'etapa educativa 0-3 anys que vulguin adquirir recursos didàctics nous, així com professionals docents o del sector del lleure educatius.

Continguts:

  1. Recursos didàctics
  2. Cançons de l’etapa 0-3 anys (Cançons menudes i Els tresors d’en Pau - Materials de l’Editorial Bellaterra Música Ed.)

Objectius:

  • Complementar les propostes didàctiques a través de la música.
  • Adquirir nous recursos didàctics i cançons de l’etapa 0-3 anys.

Metodologia:

Taller en grup que constarà d’activitats pràctiques i participatives, pensades per conèixer aquest nou material didàctic destinat a l’etapa 0-3 anys.

 

Observacions:

Avaluació continuada i certificació

Per rebre el certificat conjunt de El Musical i l'escola Efa cal participar a totes les activitats i assistir al 75% de les hores del curs. El certificat s'enviarà per mail, un cop revisada l'assistència i participació al curs.

Inscriu-te aquí

La música com a eina per acompanyar els diferents moments del dia

Recursos musicals en l'etapa 0-3

Inscriu-te aquí

Codi

F.P.001.01-22

Lloc de realització

El Musical

Carrer Ramon Llull 16
08193 Bellaterra

Impartit per

Gemma Baños: Tècnic superior en Educació Infantil, Grau Professional de piano i Master en Musicoteràpia per la UB, especialitzada en Musicoteràpia prenatal i facilitadora de Cant prenatal. Formada en pedagogia musical en la primera infància (0 a 3 anys).

Especialista de música per a nadons en escoles bressol, escoles de música i espais de criança en diferents indrets de Catalunya  des de 2006. 
El 2012 crea el seu projecte “Embaràs i part musical” on acompanya a través de la musicoteràpia a les mares embarassades i els nadons encara dins la panxa. 


Marta Canellas: Estudis de Grau en Pedagogia de la Música i el Moviment a la Universitat de Música i Arts Escèniques de Viena amb les especialitats de violoncel i pedagogia especial i terapèutica. També cursà el màster i el postgrau d'especialització en Art-Teràpia transdisciplinar per al desenvolupament humà a ISPA ( IATBA); actualment forma part de l'equip docent del màster. A part, és llicenciada en Filologia Catalana per la UAB. 

És coordinadora i professora del Títol d'expert en Música, creativitat i moviment de la Universitat Ramon LLull en conveni amb El Musical de Bellaterra. A més, és cap departament (0-6 anys) i professora de música i moviment i violoncel també a El Musical Bellaterra.

Més informació

Correu electrònic: info@escolaefa.cat