31/05/2022 - 02/06/2022
10 h
Qualsevol persona que treballi manipulant aliments, ja sigui cuinant-lo o servint-lo, ha de conèixer i aplicar la normativa actual. Durant les 10 hores del curs aprofundiràs en les pautes per treballar amb aliments de manera segura i evitar contaminacions.
Treballadors/es de menjadors escolars, cuines col·lectives, empreses alimentàries i totes aquelles persones que tinguin un contacte directe o indirecte amb aliments
Persones treballadores en actiu, aturades o autònomes.
1.Els aliments:
Tipus d’aliments.
Contaminació microbiana dels aliments.
2.Manipulació i higiene alimentària:
Higiene del manipulador.
Higiene del local.
Pràctiques higièniques per a la manipulació d' aliments.
3.Legislació alimentària aplicable:
Normativa actual genèrica.
Aliments al·lèrgens i intoleràncies.
Conèixer els tipus d'aliments i la contaminació a què són susceptibles.
Aprendre pautes d'higiene, manipulació i manteniment de locals per tal de treballar amb aliments de manera segura i evitar contaminacions.
Conèixer la normativa en matèria d'alimentació i altres problemes relacionats amb l'alimentació no derivats de contaminacions com alèrgies i intoleràncies.
El curs no té cap cost directe per a l'alumne i està 100% subvencionada pel Consorci per a la Formació Continua de Catalunya. A l'hora de la inscripció s'haurà de presentar la capçalera de la nòmina, el rebut d'autònoms o el document DARDO, segons el cas particular.
Avaluació continuada i certificació:
Per obtenir la certificació que atorga el Consorci per a la Formació Contínua i l’Escola Efa cal superar la prova d’avaluació que es realitzarà el darrer dia del curs i haver assistit al menys el 75% de les 10 hores totals del curs.
Inscriu-te aquíPer treballar de manera segura i evitar contaminacions.
T11.2-22
Escola EFA
Ramon Turró 71
08005 Barcelona
Anna Burgues: Dietista-Nutricionista amb àmplia experiència i responsable de IADIN* (Institut d'Assessorament Dietètic i Nutricional).
*Membre del Col·legi Professional de Dietistes-Nutricionistes (CODINUCAT); Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears; Fundación Española de Dietistas-Nutricionistas, FED-N.
Correu electrònic: info@escolaefa.cat