Iniciació per a mares/pares de dia

Barcelona Educació petita infància

Dates presencials

12/02/2023 - 14/05/2023

Hores

55 h

Preu

690 €

Preu socis

690 €

Dates i horaris

Diumenge, 12 de febrer de 10:00 a 15:00
Diumenge, 19 de febrer de 10:00 a 15:00
Diumenge, 26 de febrer de 10:00 a 15:00
Diumenge, 05 de març de 10:00 a 15:00

Veures totes les dates i horaris

Descripció:

Formació teórico-vivencial construida any rere any des de l'amor i el respecte a la nostra professió, per formadores professionals expertes mares de dia.

Dirigit a:

Persones amb formació o experiència en l'àmbit educatiu o en la petita infància, que volen treballar de mare/pare de dia pel seu compte.

Continguts:

 • Presentació - ser mare/pare de dia: Vivències de primera mà
 • Com abordar possibles dificultats - La relació amb les famílies
 • Cures I - acompanyament a l'infant en una llar de criança (canvi de bolquers, control d’esfínters, la migdiada, etc.)
 • La documentació de la llar de criança. Seguretat a la llar
 • Posem consciència a la nostra llar a través de l'ésser (basant-nos en ATB: Awareness, Trough The Body)
 • Cures II: acompanyament a l'infant en una llar de criança (alimentació saludable, actitud de l'adult, acompanyament dels àpats, etc.)
 • Aptituds i actituds de la mare/pare de dia - Preparació de l'espai i els materials
 • El projecte sociopedagògic de la llar de criança
 • Aspectes laborals, legals i fiscals - Pla d’empresa
 • Signes per a nadons - jocs de nit i cançonetes - disseny d'espais a la llar de criança
 • Cercle de llunes de mares de dia
 • Cuidar-se per cuidar

Objectius:

 • Adquirir eines i aptituds per poder acompanyar a infants en un entorn respectuós i familiar.
 • Aprendre les mesures de seguretat necessàries per a dur a terme aquest treball dins la teva pròpia llar.
 • Adquirir coneixements per a engegar el teu propi negoci (pla d'empresa, projecte sociopedagògic, estratègies de màrqueting).

Metodologia:

 • 6 mòduls presencials
 • 4 mòduls online
 • 3 masterclass gratuïtes - Cercle de llunes mares de dia

Observacions:

En completar amb èxit el curs, l’Associació Llars de criança, en conjunt amb l’Escola EFA (escola de l’Associació ACELLEC), lliurà el certificat corresponent.

Inscriu-te aquí

Iniciació per a mares/pares de dia

Inscriu-te aquí

Codi

F.M.001.01-23

Lloc de realització

Barcelona

Impartit per

Txell Verdaguer i Mas, Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica i Educació Social. Formadora de la Formació per a mares i pares de dia impartint els mòduls de cures i atenció en la vida quotidiana, i el mòdul de Projecte sociopedagògic.

Elisabel García García, Llicenciada en Psicología Clínica, i Terapeuta Gestalt. Creadora del Projecte Motriko, Psicoterapia y psicomotricitat per a infants i famílies. Consultora externa per la Generalitat de Catalunya, Departament de Familia.

Noemí Duran Llusà, Grau superior de Tècnica d’Educació Infantil. Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses. Creadora i acompanyant del projecte Parauletes d’amor (servei educatiu de criança a la pròpia llar per infants de 0 a 3 anys). Formadora de la Formació per a mares/pares de dia, impartint els mòduls d’Aspectes legals i fiscals i Pla d’empresa.

Montse Oliveres, Titulada en tècnic superior en educació infantil i Monitora de lleure. Creadora del projecte La petita tribu, mare de dia. Formada per acompanyar la dona i els cicles vitals a través de Cercles de dones, Rituals de pas i creadora de Dansalluna.

Carol Álvarez, Mestre d'educació infantil especialista en pedagogia sistèmica. Especialitzada en la creació i disseny d'espais pedagògics, CEO de Espais Menuts (www.espaimenuts.com). Co-Fundadora i acompanyant d' Escoleta la Dida (2016-19), creadora i acompanyant de la Llar de criança La Colla de menuts.

Ivanna Piqué, Mare de dia de la llar de criança "El Petit Pingüí" des del 2013. Imparteix tallers de "Viatge dins de l'Esser". Formada en Pedagogia Waldorf, Seitai, ATB Awareness through the body. Títol de grau superior Imatge i So.

Clàudia Peris, Llicenciada en Humanitats i Diplomada en Educació Social amb experiència amb infants en exclusió social. Assessora de signes per a nadons en LSC. Creadora del projecte de llar de criança Ca la Catalpa per a infants de 0-3 anys (amb sessions d’acompanyament de reflexologia podal, olis essencials, massatge infantil). Formadora de la formació pares/mares de dia impartint el mòdul de benvinguda i de documentació, acords amb les famílies i seguretat a la llar.

Més informació

Correu electrònic: info@escolaefa.cat