Instagram per al teu negoci

  Online   Subvencionat Comunicació i màrketing

Dates online

Del 25/04/2023 al 14/05/2023

Hores online

12 h

Descripció:

Instagram és molt fàcil de fer servir i una de les xarxes socials més utilitzades en el món. Si tens un negoci, a més, t’obre una infinitat de possibilitats si saps com, quan i quins continguts penjar.

Arribar al teu públic objectiu és tot un repte que pots assolir amb èxit, si tens una bona estratègia i coneixes les eines que t’ofereix la mateixa plataforma. Amb aquest curs descobriràs com treure el màxim rendiment d'aquesta aplicació.

Dirigit a:

Persones que vulguin aprendre a utilitzar Instagram i conèixer la app amb més detall, i crear continguts atractius per promocionar el seu negoci.

Persones treballadores en actiu, aturades o autònomes.

Continguts:

 1. Introducció a Instagram
  • Què busquen els usuaris, i què busquem com a empresa, a Instagram?
  • Com funciona l'algoritme d'Instagram?
  • Com créixer en seguidors de forma orgànica?
 2. Continguts
  • Fotografies i filtres.
  • L'ús de hashtags.
  • Els Stories com a eina per conèixer i generar confiança amb els seguidors.
  • Els Reels. El contingut que ens permet arribar a públic que no ens coneix.
  • Els Directes. La millor eina per presentar-nos com a experts i guanyar credibilitat.
 3. Instagram com a eina de màrqueting
  • Els missatges directes, i el networking a la xarxa.
  • Busquem col·laboradors i influencers locals.
  • Els sortejos, premis i bases legals.
  • Seguiment de resultats: eines d'analítica.

Objectius:

 • Aprendre a obrir un perfil professional a Instagram i a crear continguts atractius per a promocionar el teu negoci en aquesta xarxa.
 • Connectar amb facilitat amb els clients i sobretot, aconseguir que el teu públic interactuï amb tu a nivell online.
 • El contingut de valor és la clau a les xarxes, ajuda a generar confiança i permet poder créixer en seguidors de forma orgànica.

Metodologia:

La organització permet treballar de forma asincrònica. De forma que cada participant, dins dels límits d’inici i finalització de cada tasca, podrà realitzar el curs en el moment que més li convingui. Es dissenya preveient una càrrega de treball per l’alumne de 5 hores setmanals i es recomana connectar-se a la plataforma, com a mínim, cada dos dies. 

La comunicació amb el/la tutor/a es podrà realitzar a través de la plataforma moodle en la que es realitza el curs. Els seus dubtes es podran fer arribar a través de correu electrònic obtenint resposta en un temps màxim de 48 hores (excepte si la consulta es realitza en divendres).

Observacions:

El curs no té cap cost directe per a l'alumne i està 100% subvencionada pel Consorci per a la Formació Continua de Catalunya. A l'hora de la inscripció s'haurà de presentar la capçalera de la nòmina, el rebut d'autònoms o el document DARDO, segons el cas particular.

Avaluació continuada i certificació

Per superar el curs s’han de realitzar totes les tasques en els terminis establerts (en el cas de que un alumne no pugui complir amb els terminis haurà de justificar-ho, prèviament, al tutor/a del curs, qui valorarà la possibilitat de fer una excepció). Els terminis sempre seran setmanals, els mòduls s’obriran cada dilluns i s’hauran de realitzar les tasques abans del diumenge a les 23:55h. 

Per obtenir la certificació que atorga el Consorci per a la Formació Contínua i l’Escola Efa cal realitzar totes les activitats del curs, i obtenir la qualificació d'apte.

Inscriu-te aquí

Instagram per al teu negoci

Inscriu-te aquí

Codi

T13.2-23

Impartit per

Cristina Oliva. Periodista, educadora i consultora de comunicació.

Aquest curs forma part del programa de Formació continua.

Més informació

Correu electrònic: info@escolaefa.cat