Responem al patiment emocional i a la salut mental

  Online Salut

Dates online

Del 17/10/2022 al 20/11/2022

Hores online

25 h

Preu

105 €

Preu socis

90 €

Descripció:

Segurament cada cop més sovint has sentit a parlar sobre patiment emocional i Salut Mental, és un tema cada cop més present als mitjans de comunicació i a la nostra realitat.  Alhora és un terme que ens ressona davant de certes conductes o diàlegs que trobem al lloc de treball quan aquest és de cara al públic.
Aquest curs pretén assentar unes bases sòlides per clarificar què és la Salut Mental. Pel que compartirem i revisarem conceptes associats, tant els políticament correctes com els que no ho són tant. 
Amb una metodologia pràctica enfocada a donar resposta a dubtes reals, aquest curs et permetrà resoldre amb seguretat situacions complexes entorn la Salut Mental. 

Dirigit a:

Persones que treballen amb infants i joves, i que volen donar resposta a situacions complexes entorn la Salut Mental.   

Continguts:

  1. Salut Mental i Marc teòrics complementaris
  2. Xarxa i serveis d’atenció
  3. Eines comunicatives
  4. Recursos especialitzats
  5. Pla d’Acció Individual

 

Objectius:

  • Ampliar el coneixement sobre la Xarxa pública de Salut Mental.
  • Adquirir eines personals sobre com afrontar situacions entorn la Salut Mental.

Metodologia:

La organització permet treballar de forma asincrònica. De forma que cada participant, dins dels límits d’inici i finalització de cada tasca, podrà realitzar el curs en el moment que més li convingui. 

Es dissenya preveient una càrrega de treball per l’alumne de 5 hores setmanals i es recomana connectar-se a la plataforma, com a mínim, cada dos dies. 

La comunicació amb el/la tutor/a es podrà realitzar a través de la plataforma moodle en la que es realitza el curs. Els seus dubtes es podran fer arribar a través de correu electrònic obtenint resposta en un temps màxim de 48 hores (excepte si la consulta es realitza en divendres).

 

Observacions:

Avaluació continuada i certificació
Per superar el curs s’han de realitzar totes les tasques en els terminis establerts (en el cas de que un alumne no pugui complir amb els terminis haurà de justificar-ho, prèviament, al tutor/a del curs, qui valorarà la possibilitat de fer una excepció). 
Els terminis sempre seran setmanals, els mòduls s’obriran cada dilluns i s’hauran de realitzar les tasques abans del diumenge a les 23:55h. 

Per obtenir la certificació que atorga el l’Escola Efa cal realitzar totes les activitats del curs, i obtenir la qualificació d'apte.

Inscriu-te aquí

Responem al patiment emocional i a la salut mental

Eines per respondre a situacions de patiment emocional/salut mental en el nostre entorn

Inscriu-te aquí

Codi

F.O.021.01-22

Impartit per

PRO

Més informació

Correu electrònic: info@escolaefa.cat