Del 04/11/2025 al 16/11/2025
10 h
45 €
40 €
Empreses: l'import d'aquest curs és bonificable a través de FUNDAE.
Per a més informació clica aquí.
Aquesta formació ens ajudarà a identificar les mesures clau per millorar la qualitat i sostenibilitat de l'alimentació, especialment en l'àmbit escolar i a proporcionar coneixements bàsics sobre nutrició i alimentació saludable vinculada al menjador escolar. Ens ajudarà a saber introduir els grups d'aliments, saber la importància de menús equilibrats amb un increment de llegums i hortalisses, la dieta mediterrània, i ens dona consells pràctics per acompanyar els àpats dels infants, incloent-hi opcions vegetarianes i productes de temporada.
Aquesta formació està adreçada a persones treballadores del sector del lleure educatiu i sociocultural.
La organització permet treballar de forma asincrònica. De forma que cada participant, dins dels límits d’inici i finalització de cada tasca, podrà realitzar el curs en el moment que més li convingui.
Es dissenya preveient una càrrega de treball per l’alumne de 5 hores setmanals i es recomana connectar-se a la plataforma, com a mínim, cada dos dies.
La comunicació amb el/la tutor/a es podrà realitzar a través de la plataforma moodle en la que es realitza el curs. Els seus dubtes es podran fer arribar a través de correu electrònic obtenint resposta en un temps màxim de 48 hores (excepte si la consulta es realitza en divendres).
Avaluació continuada i certificació
Per superar el curs s’han de realitzar totes les tasques en els terminis establerts (en el cas de que un alumne no pugui complir amb els terminis haurà de justificar-ho, prèviament, al tutor/a del curs, qui valorarà la possibilitat de fer una excepció).
Els terminis sempre seran setmanals, els mòduls s’obriran cada dilluns i s’hauran de realitzar les tasques abans del diumenge a les 23:55h.
La correcta realització de les tasques donarà dret a rebre la certificació que expedeix l’Escola Efa, Escola de Formació de l’Acellec.
Promoure una alimentació saludable i sostenible en l'entorn escolar.
F.O.019.01-25
Anna Burgués
Diplomada en nutrició humana i dietètica, i llicenciada en ciència i tecnologia dels aliments.
Fa més de 20 anys que imparteix formació de cursos de dietètica i nutrició, manipulació d'aliments, higiene i seguretat alimentària i al·lèrgies alimentàries per diversos col·lectius: restauració, treballadors/es d'escoles, de residències de gent gran i de llars d'infants.
Correu electrònic: info@escolaefa.cat