Del 04/02/2025 al 12/03/2025
20 h
Les al·lèrgies i intoleràncies alimentàries (AIA’s) són reaccions adverses als aliments, atribuïbles a la ingesta, el contacte o la inhalació d’un aliment, o algun dels seus components.
En aquesta formació coneixerem la legislació sobre Informació Alimentària, i practicarem des de la gestió del risc.
Situació laboral
Ocupacions i llocs de treball relacionats
A nivell tècnic
MÒDUL 1. Riscos alimentaris (8h)
Coneixements/ Capacitats cognitives i pràctiques
Habilitats de gestió, personals i socials
MÒDUL 2. Aplicació pràctica de la normativa d'etiquetatge (12h)
Coneixements/ Capacitats cognitives i pràctiques
Habilitats de gestió, personals i socials
Objectiu general
Analitzar els coneixements bàsics sobre les al·lèrgies i les intoleràncies alimentàries.
Objectius específics
L’organització permet treballar de manera asincrònica, és a dir, cada persona pot fer el curs en l’horari que li vagi millor, sempre que respecti les dates d'inici i final de cada activitat.
El curs està pensat perquè els alumnes hi dediquin unes 5 hores a la setmana. Es recomana connectar-se a la plataforma cada dos o tres dies.
Durant tot el curs, tindràs el suport de la tutora i de la coordinació tècnica. Els dubtes es respondran tan aviat com sigui possible, i com a màxim en 48 hores (excepte si envies la consulta en divendres).
Avaluació continuada i certificació
Cal fer totes les activitats dins dels terminis establerts. Si algú no pot complir els terminis, ha de dir-ho abans a la tutora del curs, que decidirà si es pot fer una excepció.
Els terminis són setmanals: els mòduls s’obren cada dilluns, i les activitats s’han de fer abans del diumenge a les 23:55 h.
Per obtenir el certificat del Consorci per a la Formació Contínua i l'Escola Efa, cal fer i aprovar totes les activitats del curs.
La formació no té cap cost per a l’alumne, ja que està 100% subvencionada pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.
Al inscriure's cal presentar la capçalera de la nòmina, el rebut d'autònoms o el document DARDO, segons cada cas.
Inscriu-te aquíConceptes, legislació i gestió del risc
T1.2-25
Anna Burgués
Diplomada en nutrició humana i dietètica, i llicenciada en ciència i tecnologia dels aliments.
Fa més de 20 anys que imparteix formació de cursos de dietètica i nutrició, manipulació d'aliments, higiene i seguretat alimentària i al·lèrgies alimentàries per diversos col·lectius: restauració, treballadors/es d'escoles, de residències de gent gran i de llars d'infants.
Aquest curs forma part del programa de Formació continua.
Correu electrònic: info@escolaefa.cat