Del 02/12/2025 al 14/12/2025
10 h
45 €
40 €
Formació ens dona estratègies pràctiques per reduir el malbaratament alimentari i facilita consells útils per promoure bones pràctiques per un consum més responsable i saludable.
Aquesta formació està adreçada a persones treballadores del sector del lleure educatiu i sociocultural, en especial en contextos d’alimentació com menjador escolar, colònies, casal i cuines.
S’impartiran diferents mètodes d’ensenyament-aprenentatge actius amb l’objectiu de crear una vivència que permeti interioritzar les competències procedimentals per a ser transferides a la realitat laboral de l'alumnat.
L'organització permet treballar de forma asincrònica. De forma que cada participant, dins dels límits d’inici i finalització de cada tasca, podrà realitzar el curs en el moment que més li convingui.
Es dissenya preveient una càrrega de treball per l’alumne de 5 hores setmanals i es recomana connectar-se a la plataforma, com a mínim, cada dos dies.
La comunicació amb el/la tutor/a es podrà realitzar a través de la plataforma moodle en la que es realitza el curs. Els seus dubtes es podran fer arribar a través de correu electrònic obtenint resposta en un temps màxim de 48 hores (excepte si la consulta es realitza en divendres).
Avaluació continuada i certificació
Per superar el curs s’han de realitzar totes les tasques en els terminis establerts (en el cas de que un alumne no pugui complir amb els terminis haurà de justificar-ho, prèviament, al tutor/a del curs, qui valorarà la possibilitat de fer una excepció).
Els terminis sempre seran setmanals, els mòduls s’obriran cada dilluns i s’hauran de realitzar les tasques abans del diumenge a les 23:55h.
La correcta realització de les tasques donarà dret a rebre la certificació que expedeix l’Escola Efa, Escola de Formació de l’Acellec.
Reducció del malbaratament alimentari: estratègies pràctiques amb productes de temporada i de proximitat
F.O.025.01-25
Anna Burgués
Diplomada en nutrició humana i dietètica, i llicenciada en ciència i tecnologia dels aliments.
Fa més de 20 anys que imparteix formació de cursos de dietètica i nutrició, manipulació d'aliments, higiene i seguretat alimentària i al·lèrgies alimentàries per diversos col·lectius: restauració, treballadors/es d'escoles, de residències de gent gran i de llars d'infants.
Correu electrònic: info@escolaefa.cat