Noticies

Forma't en prevenció i abordatge d'ASI

prevenció i abordatge de l'Abús Sexual Infantil en l'àmbit de l'educació en el lleure

Una de les línies de treball de la Direcció General de Joventut és que tinguem un bon sistema de prevenció en matèria d'abús de l'abús sexual infantil (ASI) en l'àmbit de l'educació en el lleure, així com eines eficaces d'actuació.

Des de l'Acellec i l'Escola Efa ens sumem al treball de prevenció i us fem extensible la informació de la formació a distància impulsada per la Direcció General de Joventut conjuntament amb la Fundació Vicki Bernadet. 

Dies: 30 de setembre, 7, 14 i 21 d'octubre de 16.30h a 19.00h.
El període d'inscripció serà del 14 al 21 de setembre.
El curs té una durada de 10 hores, en 4 sessions de 2,5 hores, que es faran telemàticament mitjançant una aula virtual.
Aquesta formació està subvencionada per la Direcció General de Joventut i és gratuïta. 

 

Tota la informació sobre el contingut del curs i les dates, horari i el formulari d’inscripció la trobareu al web de la Direcció General de Joventut, seguint aquest enllaç: 

Formació a distància de Prevenció i abordatge de l’abús sexual infantil en l’àmbit de l’educació en el lleure 

Us recordem que des de l'Acellec disposa d'una Delegada de Protecció per prevenir i actuar davant de la detecció de violències sexuals en nens i nenes i adolescents.

Totes les empreses associades a l'entitat i, per extensió, qualsevol organització del sector que ho desitgi, es poden adreçar a ella per demanar consell i orientació sobre la manera com cal procedir en el cas que sospitin o tinguin evidència que es troben davant d'una situació de violència. La nostra delegada li indicarà quina és la manera com ha de procedir, li facilitarà els protocols que ha de seguir i li oferirà materials informatius i divulgatius que l'ajudin a actuar de manera correcta, posant per davant de qualsevol altra consideració la seguretat i protecció d'infants i adolescents.

Delegada de l'Acellec en protecció davant de violències sexuals en infants i adolescents