Noticies

Som PRO

Cursos Subvencionats per la formació continua de PROfessionals

L'oferta formativa subvencionada de l'Escola EFA està pensada per a professionals del sector del lleure, la cultura i l'educació que creuen en la formació contínua i en la PROfesionalització del sector. 

Cada persona és un món, cada lloc de feina també. Tenim necessitats diferents, per aquest motiu a l'Escola Efa preparem una amplia oferta formativa amb diverses modalitats i amb diferents càrregues horàries. 

Per a molts PROfessionals del sector ja som l’escola de referència i els ajudem a millorar les seves competències, acompanyats pels nostres formadors experts.

La formació contínua, adreçada a persones treballadores en actiu, és un dels nostres pilars més importants. Amb ella apostem per la qualitat i el rigor PROfessional i conjuguem la voluntat de servei i atenció social amb la realitat del mercat laboral. Aprofitem la convocatòria d’ajuts del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, per complementar la nostra oferta formativa, amb cursos 100% subvencionats.

Si treballes o vols treballar al sector del lleure educatiu i sociocultural et convidem a remenar la nostra oferta formativa i el nostre servei d’intermediació i orientació laboral. 

Tens la oportunitat de formar-te en cursos subvencionats que no tenen cap cost directe per a l'alumne, estan 100% subvencionats pel Consorci per a la Formació Continua de Catalunya.

Informa't de la OFERTA FORMATIVA

Contacta amb nosaltres si vols que t'orientem.  93 418 02 57 / 635 54 61 98 o al correu electrònic info@escolaefa.cat