Coaching

L’Escola Efa explora totes les vies possibles de creixement i millora qualitativa del món professional i les adapta al món el lleure educatiu i de la cultura de proximitat.

És amb aquest afany de progrés que hem generat un servei de coaching, adreçat tant als professionals individuals com a les empreses que acullen la seva activitat. Un equip d’especialistes en aquest àmbit ofereixen els següents serveis.

Coaching executiu

Procés adreçat a comandaments per a utilitzar i desenvolupar al màxim les seves competències professionals amb la finalitat de poder exercir les seves responsabilitats com a líder. Algunes de les situacions en les que pot ser útil iniciar un procés de coaching:

  • Volem créixer com empresa, cerca de noves oportunitats
  • Acompanyament en un procés de promoció professional
  • Identificació i superació de limitacions
  • Nous reptes i processos de canvi
  • Desenvolupament de competències professionals
  • Acompanyament a l’acomiadament

Coaching d’equips

Acompanyem els equips de treball en el desenvolupament i millora del seu rendiment, per tal que el resultat del conjunt superi sobradament el de la suma de les parts.

Es tracta d’aconseguir més cohesió i unitat entre els membres dels equips millorant la comunicació, la confiança i el lideratge. Alinear esforços per coordinar accions de manera eficaç en objectius comuns a tota l’organització.

El coach ajuda a la reflexió col·lectiva sense involucrar-se en el de relacions, sense prendre el control de les reunions ni rellevar els integrants de les seves responsabilitats. És possible incorporar tècniques de Team Building per al treball i desenvolupament dels equips.

Tots els serveis en aquest àmbit es poden oferir a mida. Truqueu-nos i acordarem l’opció de servei més adequada per a les vostres necessitats.

Informació i inscripcions

Telèfon: 934 180 257 (matins: de dilluns a divendres de 10'00 a 14'00; tardes: dimarts i dijous de 16'00 a 18'00).
Correu electrònic: info@escolaefa.cat

Preu bàsic: preu obert per als alumnes en general.

Preu socis Acellec: inclou descompte segons el curs.
Aquest preu també s'aplica a:

  • Col·legiats al Col·legi d'Educadors i Educadores Socials de Catalunya
  • Associació Catalana de Professionals de les polítiques de joventut.