Del 07/05/2024 al 26/06/2024
30 h
Els conceptes i les recomanacions relacionats amb la dietètica i la nutrició estan en constant evolució. De la mateixa manera, la gran varietat d’aliments que tenim al nostre abast també augmenten les possibilitats que té el cos per aconseguir els diferents nutrients que necessita.
Amb aquest curs revisarem els aspectes bàsics de nutrició i dietètica en les diferents etapes de creixement.
Responsables de programes de nutrició, professionals que treballen desenvolupant projectes relacionats directament amb l'alimentació dels seus usuaris, monitors/es de lleure, coordinadors/es i qualsevol persona que vulgui actualitzar els seus coneixements sobre dietètica i nutrició.
Persones treballadores en actiu, aturades o autònomes.
Complir com a mínim algun dels següents requisits.
(Les persones que treballin a l'Administració Publica serà necessari que ens facin arribar un certificat conforme la persona que vol realitzar la formació no està inclosa a l’àmbit d’aplicació dels acords de formació de les Administracions Públiques)
MÒDUL 1: L'energia i els nutrients (10 hores)
Coneixements/ Capacitats cognitives i pràctiques
Habilitats de gestió, personals i socials
MÒDUL 2: Equilibri nutricional (10 hores)
Coneixements/ Capacitats cognitives i pràctiques
Habilitats de gestió, personals i socials
MÒDUL 3: Trastorns alimentaris i qualitat i higiene dels aliments (10 hores)
Coneixements/ Capacitats cognitives i pràctiques
Habilitats de gestió, personals i socials
La organització permet treballar de forma asincrònica. De forma que cada participant, dins dels límits d’inici i finalització de cada tasca, podrà realitzar el curs en el moment que més li convingui. Es dissenya preveient una càrrega de treball per l’alumne de 5 hores setmanals i es recomana connectar-se a la plataforma cada dos o tres dies.
La comunicació amb la tutora es podrà realitzar a través de la plataforma moodle en la que es realitza el curs, i aquest resondrà en un temps màxim de 48 hores (excepte si la consulta es realitza en divendres).
El curs no té cap cost directe per a l'alumne i està 100% subvencionada pel Consorci per a la Formació Continua de Catalunya. A l'hora de la inscripció s'haurà de presentar la capçalera de la nòmina, el rebut d'autònoms o el document DARDO, segons el cas particular.
Avaluació continuada i certificació
Per superar el curs s’han de realitzar totes les tasques en els terminis establerts (en el cas de que un alumne no pugui complir amb els terminis haurà de justificar-ho, prèviament, al tutor/a del curs, qui valorarà la possibilitat de fer una excepció). Els terminis sempre seran setmanals, els mòduls s’obriran cada dilluns i s’hauran de realitzar les tasques abans del diumenge a les 23:55h.
Per obtenir la certificació que atorga el Consorci per a la Formació Contínua i l’Escola Efa cal realitzar totes les activitats del curs, i obtenir la qualificació d'apte.
Inscriu-te aquíAspectes bàsics de nutrició i dietètica en les diferents etapes de creixement
S18.1-24
Anna Burgués
Diplomada en nutrició humana i dietètica, i llicenciada en ciència i tecnologia dels aliments.
Fa més de 20 anys que imparteix formació de cursos de dietètica i nutrició, manipulació d'aliments, higiene i seguretat alimentària i al·lèrgies alimentàries per diversos col·lectius: restauració, treballadors/es d'escoles, de residències de gent gran i de llars d'infants.
Aquest curs forma part del programa de Formació continua.
Correu electrònic: info@escolaefa.cat