L'Escola EFA i l'Acellec han participat en el seminari de debat “Abordatge de les violències sexuals entre menors en els contextos de lleure” organitzat per Fundació Escolta Josep Carol.
L’ús de l’objecte des de la vessant didàctica s’ha estudiat extensament i no és un fet nou. De fet, ja a principis del segle XX, els pares del mètode Montessori i Decroly el consideraven un potent generador de connexions per a l’aprenentatge infantil, en tant que, com a elements de referència, els objectes ens ajuden a fixar els conceptes apresos i estimulen també nous aprenentatges. Però més enllà d’incentivar l’aprenentatge en edats primerenques, els objectes són importants evocadors del record.
Ens podreu trobar a l'espai ‘Descobreix’, on juntament amb l'Acellec comptem amb un estand propi per donar a conèixer l'oferta formativa de l'EFA, sortides professionals i assessorament.
La BECA ACELLEC està dirigida a persones que volen formar-se per a treballar al el sector del Lleure, l'Educació i la Cultura.
Tenir cura del benestar dels equips de treball no és només una manera d’afavorir la qualitat de vida dels treballadors, que ja seria, per si sol, un objectiu prou important. Aporta també millores en el rendiment i la productivitat i ofereix, al final, avantatge competitiu a les empreses que tenen capacitat d’aplicar una bona estratègia en aquest àmbit. Ens ho explica la Núria Durán, formadora i consultora d’empreses en els àmbits del management, lideratge, gestió d’equips, qualitat, sostenibilitat i mindfulness. Està especialitzada en la gestió de l’estrès i, justament, en la promoció de les polítiques de benestar corporatiu en tota mena d’organitzacions. Des de Madeofyoga, de la qual n’és CEO i fundadora, ha elaborat i desenvolupat projectes d’aquest àmbit per a equips de Caixabank, FCB, Stradivarius, Nespresso, Creu Roja, BIR, Air Liquide, Flex-N-Gate, Eix Estels, QSL o Calaix de Cultura, entre d’altres.